A new, near passive house, designed into a space between existing houses. The design enbodies sustainability and energy efficiency with its 'I' beam timber frame construction, cellulose insulation, heat recovery system, rainwater collection and natural materials. The interior is open throughout the ground floor, creating a dramatic living space for the owners, with carefully framed views to the surrounding gardens whilst maintaining privacy from surrounding properties.

 

A new, near passive house, designed into a space between existing houses. The design enbodies sustainability and energy efficiency with its 'I' beam timber frame construction, cellulose insulation, heat recovery system, rainwater collection and natural materials. The interior is open throughout the ground floor, creating a dramatic living space for the owners, with carefully framed views to the surrounding gardens whilst maintaining privacy from surrounding properties.

 

 

IMG_0684new
L1070576
IMG_7384
IMG_7516
IMG_7416
IMG_7402
IMG_7355
IMG_7434
IMG_7435
IMG_7489
IMG_7550
L1070577
IMG_7564
IMG_7539
IMG_7530
003719-black-ink-grunge-stamp-textures-icon-arrows-triangle-solid-up
003666-black-ink-grunge-stamp-textures-icon-arrows-arrowhead2-right
003719-black-ink-grunge-stamp-textures-icon-arrows-triangle-solid-up
003666-black-ink-grunge-stamp-textures-icon-arrows-arrowhead2-right